ТОВ «Мапія» поважає право на конфіденційність своїх користувачів і розробила цю Політику конфіденційності, щоб захистити це право. Політика конфіденційності націлена на те, щоб розповісти вам, яку інформацію ми збираємо, як ми можемо використати цю інформацію, з ким можемо ділитися нею і про можливість вашого вибору в такому використанні і розголошуванні.

Прочитайте, будь ласка, уважно Політику конфіденційності, оскільки, користуючись сайтом mapia.ua і його сервісами, ви погоджуєтеся з умовами даної політики.

1. Визначення термінів і положень:

Використання таких займенників, як «ви», «вас», «ваш», «вам» і так далі відноситься до вас, як до користувача сайту mapia.ua. «Ми», «нас», «нам», «наш» і т.д. відноситься до компанії і співробітників ТОВ «Мапія».

Компанія - фізична або юридична особа, яка є суб'єктом господарювання.

2. Яку інформацію ми збираємо і як її використовуємо

Обліковий запис. Під час реєстрації на сайті mapia.ua для отримання облікового запису ми просимо вас надати інформацію і збираємо її. Така інформація може включати: ваше ім'я і прізвище, місцезнаходження, адресу електронної пошти, контактні телефони, посаду, фотографії і реквізити Компанії. Ви також можете імпортувати дані свого облікового запису із сторонніх сайтів, щоб спростити процес реєстрації на mapia.ua.

Ми можемо використовувати ці дані згідно з Законом України "Про захист персональних даних", щоб створити, зберігати і використовувати в цілях підтримки функціональності сайту mapia.ua ім'я облікового запису та ідентифікувати вас, як користувача mapia.ua. Ми також можемо використовувати Вашу електронну адресу для розсилки новин і оновлень, пов'язаних з сайтом mapia.ua, повідомлень, пов'язаних з роботою розділу сайту «Кабінети» та акціях і для комунікації з інших питань, пов'язаних з користуванням сайту mapia.ua або від імені інших користувачів. Ви завжди можете відмовитися від отримання розсилки, повідомивши нам про це в листі на електронну адресу [email protected], а також користуватися у відношення своєї персональної інформації іншими правами, передбаченими чинним законодавством України, якщо тільки таке користування не завдає шкоди сайту mapia.ua або іншим його користувачам.

При реєстрації в Персональний аккаунт, описаний в п. 2 Угоди користувача, ми можемо відображати на сайті обраний вами псевдонім або ваше ім'я, місцезнаходження, фотографію, а також будь-яку іншу інформацію, яку ви зробите доступною на своєму профайлі користувача. Що стосується інших випадків, ми зобов'язуємося дотримуватися конфіденційності відносно ваших даних, що стали відомими нам під час реєстрації і не публікувати їх на сайті mapia.ua або поширювати яким-небудь іншим способом без вашої письмової згоди, за винятком випадків передбачених чинним законодавством України.

Ви повністю відповідальні за збереження свого пароля доступу до облікового запису і за збитки, які можуть виникнути унаслідок його несанкціонованого використання. Ми не несемо відповідальності за розголошування вашої персональної інформації, яка стала відома третім особам внаслідок вашої навмисної або ненавмисної передачі їм доступу до облікового запису.

Вакансії. Якщо ви висилаєте нам свою персональну інформацію у вигляді резюме для того, щоб ми розглянули вашу кандидатуру на одну з наших вакансій, то така інформація буде використана тільки в контексті цього завдання. Ми можемо зберігати вашу інформацію певний час, необхідний для розгляду вашої заявки на поточні вакансії або вакансії, які у нас можуть з'явитися в майбутньому.

Публічна інформація. Ви можете розміщувати на mapia.ua, відповідно до Правил розміщення інформації і Угоди користувача, різну інформацію, включаючи відгуки про компанії, відповіді на відгуки, заповнення профайлу користувача, заповнення профайлу Компанії, заповнення різних наших анкет і голосування за розміщену інформацію іншими користувачами. Ми можемо зберігати усю цю інформацію, демонструвати іншим користувачам, переформатовувати, перекладати іншими мовами, створювати з неї свої продукти і використовувати в рекламних цілях, а також видаляти таку інформацію у разі, якщо закінчився сплачений термін відображення такої інформації, був розірваний договір, що існував між вами і нами або в інших випадках, коли у зберіганні такої інформації з усією очевидністю не зацікавлені ні ви ні ми. Якщо ви включите свою персональну інформацію в публічну інформацію, то її зможуть бачити і використовувати інші користувачі. Ми не несемо відповідальності за інформацію, яку ви вирішили зробити публічною, і за її використання третіми особами, включаючи її відтворення і поширення на інших сайтах або інших носіях. Розміщуючи інформацію на mapia.ua, ви наділяєте нас не ексклюзивними не підлягаючими оплаті правами використовувати її вищеописаними способами по всьому світу. Ви також наділяєте інших користувачів правами доступу до вашої інформації.

Уся розміщена на сайті інформація вважається власністю користувачів, що розмістили її, до тих пір, поки не буде підстав вважати інакше. Користувачі не отримують ніяких прав на використання інформації, розміщеної іншими користувачами і несуть повну відповідальність перед власником інформації за неправомірне використання.

Сторонні ресурси. Ми дозволяємо вам використовувати сторонні ресурси, такі як Facebook, Twitter і Вконтакте, щоб ділитися вибраною вами Публічною інформацією нашого сайту з цим ресурсами. Деякі з цих ресурсів також можуть надавати нам інформацію про вас, щоб персоналізувати ваше використання сайту mapia.ua.

Активність і лог-файли. Ми автоматично зберігаємо інформацію стосовно використання вами сайту mapia.ua, таку як: які ви переглядали сторінки, тип вашого браузеру, IP адреса, мова браузеру, час і дата вашого візиту і так далі. Ми використовуємо цю інформацію, щоб підтримувати рівень сервісу на сайті на високому рівні. Ми також використовуємо цю інформацію для оцінки поведінки користувачів на нашому сайті, щоб відстежити міру зацікавленості користувачів в тих або інших розділах сайту.

Куки (Cookies). Ми посилаємо куки на ваш комп'ютер, щоб ідентифікувати ваш браузер і поліпшити якість нашого сервісу. Куки - це невеликий об'єм інформації, яку наш сайт посилає і зберігає на вашому комп'ютері під час використання вами сайту mapia.ua. Ми можемо використовувати куки, які зберігаються тільки на час користування вами нашого сайту, або постійні, які залишаються на вашому комп'ютері, поки ви їх не видалите. Якщо ви вирішите відключити цю функцію, то деякі частини нашого сайту можуть працювати невірно або не працювати зовсім.

Відгуки. На нашому сайті знаходиться форма для відгуків, яку ви можете використовувати для комунікації з нами з такими цілями: поділитися з нами своєю думкою про роботу нашого сайту і його сервісів, поставити питання стосовно роботи нашого сайту і його сервісів, поскаржитися на технічні неполадки або неточності інформації, розміщеної на нашому сайті, висловити побажання або ідеї. Ми можемо зберігати наше листування з вами, включаючи будь-які персональні дані, які ви в ньому надасте, щоб ми могли ефективно вести комунікацію. Ми також можемо публікувати ваші відгуки про роботу нашої компанії і використовувати їх в рекламних цілях.

Адміністрування. Ми можемо використовувати усю вищезгадану інформацію для адміністративних цілей, таких як розслідування порушень умов Угоди користувача.

Зберігання даних. Ми зберігаємо усі дані в Україні.

Банківські платіжні карти. Якщо ви купуєте наші послуги на сайті mapia.ua, використовуючи банківську платіжну картку, то ми збираємо і зберігаємо інформацію про ваші платежі і ці картки. Цією інформацією ми можемо ділитися тільки з тими третіми особами, які виконують завдання з прийняття і обробки платежів.

3. З ким ми ділимося зібраною інформацією

Публічна інформація. Розміщену вами публічну інформацію ми можемо відображати на нашому сайті mapia.ua, а також ділитися нею повністю або частково з третіми особами для публікації на їх сайтах або інших медіаплатформах. Ми можемо просити їх вказувати вас, як автора інформації, при її розміщенні.

Постачальники послуг. Ми можемо користуватися послугами підрядників для виконання різних робіт, таких як технічна і клієнтська підтримка, аналіз відвідуваності, продуктивності сайту, звітність по роботі сайту, рекламне просування сайту, допомога в розгляді кандидатів на вакансії, контроль якості, обробка платежів і інші роботи, пов'язані з нашим сайтом. Ми можемо ділитися вашою інформацією з ними, щоб вони могли виконати поставлені ним завдання, але ми не надаємо їм право використовуватися вашу інформацію в яких-небудь цілях окрім замовлених вами послуг.

Реклама. Треті сторони можуть розміщувати рекламу на нашому сайті. Ми не ділимося з ними ніякою персональною інформацією, але вони можуть отримати доступ до інформації, яку вони отримують через куки або якою ви самі з ними ділитеся.

Партнери. При купівлі сертифікату в розділі нашого сайту "Знижки" на сторінці вибору способу оплати ви можете самостійно погодитися з передачею ваших персональних даних нашим партнерам (наприклад, ТОВ " СуперДіл"), поставивши галочку навпроти відповідної пропозиції, щоб отримувати від них додаткові послуги (наприклад, розсилку). У такому разі ми передамо ваші персональні дані, вказані при реєстрації, відповідному партнерові. Такі персональні дані можуть включати: ваше ім'я і прізвище, місцерозташування, адресу електронної пошти, історію покупок сертифікатів. Ви завжди можете відмовитися від отримання таких послуг, повідомивши нас про це в листі на електронну адресу [email protected]

Агрегована інформація. Ми можемо ділитися інформацією, що не персоналізується, пов'язаною з поведінкою користувачів на сайті, в агрегованому виді з третіми особами, такими як рекламні агентства і інші компанії, з якими ми підтримуємо ділові стосунки. Наприклад, ми можемо поділитися інформацією про те, яка кількість користувачів побачила або клікнула на банер.

Внутрішньокорпоративне поширення. Ми можемо ділитися вашою інформацією з нашими засновниками, філіями, представництвами, пов'язаними підприємствами і іншими особами, пов'язаними з нашою компанією на даний момент або які з'являться в майбутньому. У такому разі ми вимагатимемоо від них дотримання умов цієї Політики конфіденційності. Якщо нашу компанію або її частину придбає інша компанія, то у неї з'явиться доступ до вашої інформації, і вона в подальшій роботі прийме до уваги правила цієї Політики конфіденційності.

Державні органи. У разі отримання нами обґрунтованого рішення державного органу (у тому числі суду) про необхідність видачі відповідної інформації, що міститься на нашому сайті, ми зобов'язуємося надати таку інформацію в передбачені законодавством терміни.

Розслідування. Ми залишаємо за собою право проводити розслідування стосовно порушень правил і умов Угоди користувача і Правил розміщення інформації. Ми можемо ділитися інформацією про вас з третіми особами у зв'язку з необхідністю:

  • a. вжити заходи в результаті нелегальної активності;
  • b. наполягти на дотриманні правил і умов Угоди користувача і Правил розміщення інформації;
  • c. підкорятися вказівкам правоохоронних органів і припису суду, таких як ордер на обшук, повістка, судовий процес і інші правові процеси;
  • d. захистити права, репутацію, майно - наші і наших користувачів, партнерів, представників, засновників і інших осіб.

Будь-яке вищезгадане розкриття інформації не вважається порушенням конфіденційності наданої вами інформації.

4. Управління інформацією.

Ви можете відмовитися від надання нам персональній інформації, але це може спричинити обмеження доступу до деяких функцій сайту mapia.ua, наприклад, ви не зможете писати відгуки про компанії або користуватися можливостями розділу «Кабінети».

Ми надаємо вам ряд інструментів для управління інформацією на нашому сайті, у тому числі можливість видалити ваш обліковий запис або відмовитися від розсилки. Проте, не дивлячись на це, можливо нам знадобитися зв'язатися з вами, якщо це необхідно за законодавством або у зв'язку з іншими юридичними питаннями. Наприклад, ми можемо повідомити вас про зміни в Угоді користувача, Правилах розміщення інформації або Політики конфіденційності.

5. Посилання

Наш сайт може містити посилання на інші сайти і додатки, які ніяк з нами не пов'язані. Ми не ділимося персональною інформацією з власниками цих сайтів і додатків, і не відповідаємо за їх політику конфіденційності. Ми рекомендуємо вам ознайомитися з їх власними правилами конфіденційності.

6. Безпека

Ми наслідуємо загальноприйняті стандарти захисту персональної інформації, яку ви нам надаєте, як під час передачі, так і під час зберігання і використання. Тільки ті співробітники компанії, яким для виконання роботи потрібний доступ до особистої інформації користувачів, мають доступ до інформації про користувачів. Усі співробітники, що мають доступ до інформації про користувачів, підписали угоду про не розголошування інформації про користувачів третім особам.

Проте, жоден із способів передання інформації через Інтернет або спосіб зберігання електронних даних, не безпечний на 100%. Тому, не дивлячись на те, що ми використовуємо усі можливі способи для забезпечення якомога вищої міри захисту вашої персональної інформації, ми не гарантуємо її абсолютну безпеку.

7. Контактна інформація для питань і скарг.

У разі виникнення питань, побажань, скарг стосовно інформації, яку надаєте ви або інші користувачі сайту, будь ласка, звертайтеся за наступною контактною інформацією:

ТОВ «Мапія»
02090, Київ
вул. Володимира Сосюри, 6, 5 поверх
[email protected]

8. Зміни в Політиці конфіденційності

Ми можемо час від часу міняти умови Політики конфіденційності. Остання версія завжди розміщуватиметься на поточній сторінці. Зміни ми можемо вносити без повідомлення користувачів, тому, будь ласка, періодично переглядайте Політику конфіденційності. Зміни набувають чинності з дня їх публікації на сайті mapia.ua. Користуючись сайтом mapia.ua і його сервісами, ви автоматично погоджуєтеся з умовами цієї політики.